Hoe opnieuw beginnen met daten na een liefdesbreuk

By

Hoe Terug Beginnen met Daten na een Break-up

Een liefdesbreuk is nooit fijn om te verwerken. Het huilen, de leegte, het gevoel dat je altijd alleen zal blijven. We kennen het. Maar we weten ook dat niets je zo goed helpt om over een oude liefde te geraken, dan het vinden van een nieuwe liefde. Dus als je sinds kort terug single bent en opnieuw zoekt naar romantiek, dan hebben we hier enkele tips voor je klaar in je zoektocht naar een online liefde.

Tips voor de nieuwe single

Eerst en vooral, neem je tijd. Dat is de gouden regel hier. Voel je niet gepusht om onmiddellijk een date te regelen, maar geef jezelf de tijd en zet niet te veel druk op jezelf. Overweeg om een iets langere periode te nemen, zoals 3 tot 6 maanden of een minimum van 1 maand. Het spaart je niet alleen de maandelijkse kosten (we sparen allemaal graag een beetje, nietwaar?), het neemt ook een grote druk weg om zo snel mogelijk iemand te moeten vinden.

Vervolgens, denk goed na over je profiel. Houd altijd goed in je achterhoofd dat dit de eerste indruk is die andere singles over je zullen krijgen, en je wilt STRALEN.

Je wil genoeg informatie geven over jezelf, maar vermijd het praten over je ex en over je oude relatie. Niemand wil iemand nieuws leren kennen die z’n vorige relatie nog moet verwerken. Schrik een potentiële partner niet af met verhalen van je ex…

Tips voor de Nieuwe Singles

Een andere goeie tip die we je kunnen geven is om geen foto op je profiel te plaatsen waar je zichtbaar je ex hebt uitgeknipt. We zijn ervan overtuigd dat je er best goed uit ziet, en we weten ook dat je genoeg andere foto’s kunt kiezen. Dit zou een hele slechte zet kunnen zijn, echt waar. Je mag er misschien leuk op staan, maar iedereen zal zich altijd afvragen wie je nu uit die foto hebt geknipt. Het is een beter om een leuke foto te kiezen van jezelf. Dit is jouw kans om verder te gaan met je leven en voorgoed komaf te maken met die oude geliefde. En als je er geen hebt? Neem dan die camera van onder het stof en neem enkele leuke kiekjes, of laat een vriend die voor jou nemen!

Vermijd vergelijkingen

Nadat je je ingeschreven hebt op de website en je profiel hebt aangemaakt, zal je berichtjes beginnen ontvangen van mogelijke geïnteresseerden. Sta jezelf toe om iedereen een beetje te leren kennen door hun profiel te bekijken alvorens verder te gaan buiten de website. Het is best om alles in stappen te ondernemen. Begin met enkele mailtjes heen en weer, en ga dan over naar telefoongesprekken. Dit is een geweldige manier om de andere persoon te horen en de chemie aan te voelen. Vervolgens kan je een datum afspreken en een leuk plekje om elkaar voor het eerst te zien. Zorg er wel voor dat je een publieke plaats kiest en vertel een vriend of vriendin waar je naartoe gaat.

Probeer hen niet te vergelijken met je ex, zowel de positieve als negatieve eigenschappen. Het is van uiterst belang dat je je ex hier volledig buiten laat en geen enkele vergelijking maakt. Niemand wil het gevoel hebben dat je hen vergelijkt met iemand anders. Dit is de beste manier om volledig oprecht in het heden te leven en deze persoon te appreciëren zoals hij of zij is.

Bovenal, wees aardig met jezelf. Een liefdesbreuk is niet het gemakkelijkste om door te gaan, maar je komt eruit en misschien ontmoet je wel een speciaal iemand in dit proces.

Reclamebeleid

Deze site is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook van invloed kan zijn op de beoordeling die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Latest Artikelen

Top 5 bedste dating sites‏