De Beste Datingsites voor Wie een Hekel Heeft aan Datingsites

By

De man van je dromen ontmoeten in de sportschool, een gesprek beginnen aan het stepapparaat en verliefd worden met een gedeelde passie voor ochtendtrainingen en eiwitshakes brengt een zekere charme met zich mee.

Maar de realiteit is dat in 2020 je je toekomstige partner wellicht online zult ontmoeten – en als je dat doet via de juiste datingsite, kan dat écht werken.

1. Parship

Je afkeer van datingsites heeft misschien te maken met de willekeur van het swipen doorheen profielen.

Bij datingsites die in grote mate steunen op dit swipen doorheen profielen, is het bijna een standaardpraktijk om tonnen matches te krijgen maar niet veel dates (de gemiddelde persoon swipet 500 keren alvorens een telefoonnummer uit te wisselen).

En dit is waarom Parship zo anders is. Ze creëerden een koppelingsalgoritme gebaseerd op meer dan 100 verschillende criteria om een maximale compatibiliteit te verzekeren voor de matches die ze maken.

Parship verifieert bovendien de gebruikers zodat je niet wordt opgelicht. Je date is dus wie hij zegt dat hij is en hij lijkt op zijn profielfoto.

Ga naar Parship

2. Elite Dating

Als je online daten vermeden hebt omdat je bang bent je tijd te verliezen met mannen die gewoon niet serieus zijn, dan is EliteDating perfect voor jou.

Deze site richt zich specifiek op diegenen die een serieuze relatie zoeken, en de leden zijn perfect geschikt – 80% heeft een universitair diploma en 90% is 30+.

Afhankelijk van je voorkeuren en persoonlijkheid stuurt EliteDating je 3-7 matches per dag en je kan zelf beslissen of je hierop ingaat of niet. De site helpt je zelfs om een profiel op te stellen.

EliteDating maakt het eenvoudig voor drukke professionals die geen tijd te verliezen hebben.

Ga naar EliteDating

3. Lexa

Een strak design, bijzonder gedetailleerde profielen en een zoekfunctie die topresultaten oplevert: het is geen wonder dat duizenden Nederlandse singles Lexa als favoriete datingsite aanwijzen.

En als je echt tegen online daten bent, maar toch iemand wil ontmoeten, dan zijn de singles-bijeenkomsten van Lexa misschien iets voor jou.

Tijdens de events kan je mensen ontmoeten, samen een drankje drinken en een fijne conversatie hebben in een ongedwongen omgeving voor singles die elkaar liever face-to-face leren kennen.

Het is de manier bij uitstek om de sleur van werk, thuis, werk te doorbreken en een leuke persoon te ontmoeten om samen een aangename tijd mee door te brengen.

Ga naar Lexa

4. OurTime

OurTime is een datingsite die zich exclusief richt op 40-plussers. Met meer dan 1 miljoen leden heeft OurTime ongetwijfeld de grootste 40+ dating pool.

Als je op zoek bent naar een site met de compatibiliteitsscore van een site zoals Match en handmatig geselecteerde dagelijkse matches – maar zonder doorheen de profielen te moeten bladeren van singles die twintig jaar jonger zijn – dan is dit een ideale optie.

De beste functie van de site is de diepgaande profielsectie waar je niet alleen foto’s kan uploaden, maar ook audio- en videoberichten voor een oprechte eerste indruk.

En zodra je iemand gevonden hebt waarmee je een connectie wil aangaan, zijn er verschillende chatmogelijkheden om snel in contact te komen met andere leden – zoals berichten sturen in een veilige omgeving, instant chat en wederzijdse introducties.

Ga naar OurTime

Reclamebeleid

Deze site is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook van invloed kan zijn op de beoordeling die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Top 5 bedste dating sites‏

Latest Artikelen