De #1 Belangrijkste Online Dating Vereiste

By

De #1 Belangrijkste Online Dating Vereiste

Tijd om het speelveld wat te verkleinen! Een van de grootste voordelen van online daten is dat je je bereik enorm kan uitbreiden om in die grote vijver te springen van potentiële partners. Sommigen uit die vijver leven aan de andere kant van de wereld, terwijl anderen vlak om de hoek kunnen wonen.

Hoewel, de belangrijkste en meest genegeerde strategie als het op online daten aankomt, is ELIMINATIE. Het is de nummer één belangrijkste online datingstip die je toelaat om onmiddellijk en anoniem die ongewenste of valse profielen te elimineren, zonder veel werk te moeten doen!

Van sommige kandidaten krijg je liever geen berichten, bijvoorbeeld iemand die totaal niet aansluit bij wat je zoekt. Hoe kan je vermijden dat dergelijke types jou contacteren? Door jouw profiel correct in te vullen! De manier waarop jij je profiel opmaakt en de dingen die je het eerst zegt, schakelen ongewenste kandidaten – die geen enkele meerwaarde bieden – meteen uit. Ze zullen anders toch verspilde tijd zijn.

Je kan proberen om je bereik wat te vernauwen met enkele basisfuncties zoals leeftijd, locatie, grootte, gewicht, enz. Maar vele mensen negeren deze filters. Om een profiel te vinden dat aan jouw eisen beantwoordt, moet je het anders aanpakken. Je hebt dus een proactieve strategie nodig om zelf de foute mensen te vermijden en tegelijk jezelf te richten tot de juiste kandidaten.

Online daten profieltips

Gelukkig voor jou, bieden de topdatingsites vandaag meer aan dan enkel de basis zoekfuncties. De Zoosk Scientific Matchmaking Service van de datingapp Zoosk biedt potentiële kandidaten gebaseerd op de persoonlijke voorkeur, berichten en zoekgewoontes van de gebruikers. De datingsite eHarmony stelt elke nieuwe gebruiker een uitgebreide compatibiliteits- en profieltest voor om de beste suggesties en zoekresultaten te vinden. En ze doen hier duidelijk hun best in.

Dus wat bedoel ik dan?

Oké, ladies first. Als je zegt dat je een lover bent van de ‘fijnere dingen in het leven’, en je je het meest sexy voelt in een paar stiletto’s van Dior, maar je daarnaast ook comfortabel voelt in een James Perse T-shirt en ook graag eens een vlugge pizza naar binnen werkt, dan vinden bepaalde mannen dat een opsteker. Wel, mannen die 700 euro kunnen uitgeven aan Dior stiletto’s en weten wat James Perse T-shirts zijn, tenminste. Mannen die dit type vrouwen een afknapper vinden, en dure producten overbodig vinden, zullen je simpelweg niet contacteren. En dat is een goede zaak. Want als je eens eerlijk bent met jezelf, wil je een man die je begrijpt en datgene kan geven wat je wilt. Iemand die kan voorzien in jouw levensstandaard en voorkeuren. Sommige mannen zijn nu eenmaal op zoek naar hun kleine prinses.

Mannen, als je een outdoor type bent, van kamperen houdt en vrouwen met een hoge hak niet moet omdat ze zo preuts lijken, vermeld dat dan! Als je een partner zoekt die het graag wat avontuurlijker heeft en die nu en dan zonder die overbodige luxe kan leven zonder daarover te klagen, geweldig. Zo kan je je zoekwijdte verdunnen! Zeg dit natuurlijk niet zo letterlijk, wees niet onbeleefd of bot, maar stel je leven voor zoals het is met een korte beschrijving van de eigenschappen van zo’n vrouw. Online dating profiel tip: negativiteit is NOOIT een goede zaak op je profiel. Goeie online datingprofielen zinderen niet na in de negatieve zin. Het maakt niet uit hoeveel slechte relaties je achter de rug hebt. Druk je interesses en voorkeuren uit op een positieve manier. Dat gezegd zijnde, als je een sarcastisch kantje hebt, steek dat er ook gerust bij. Als je gevat bent, prijs dan je wijsheid. Ook spiritualiteit is een belangrijk onderdeel van wie je bent.

Stop met zoeken naar wat je wilt, en krijg wat je nodig hebt

Het probleem is, je weet niet altijd wat je echt nodig hebt. Dat kan verwarrend zijn. Ga op zoek naar jezelf om uit te vissen wie je echt bent als persoon, wat je graag doet, wat je passies zijn en wat het doel is van je datingavontuur. Verduidelijk wat je echt NODIG hebt in tegenstelling tot wat je WILT. Want laat me duidelijk zijn, dit zijn allemaal belangrijke dingen als het aankomt op authentiek daten en de juiste persoon vinden.

Moraal van het verhaal:

Je bent hier niet om iedereen te plezieren. Je wil jezelf plezieren door de foute personen te elimineren. Skip diegenen die toch niet op dezelfde golflengte zitten en zoek onmiddellijk verder naar potentiële matches!

Reclamebeleid

Deze site is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook van invloed kan zijn op de beoordeling die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Latest Artikelen

Top 5 bedste dating sites‏