50plusmatch Review

Overzicht

Speciaal voor 50-plussers werd 50plusmatch.nl op de markt gebracht. Met een groot en divers ledenaantal in zowel Nederland als België zit er gegarandeerd ook voor jou iemand bij waarmee het klikt. Als je een tablet of smartphone hebt, kan je daarnaast ook vanuit je zetel of bed zoeken naar een date dankzij de gratis dating app die beschikbaar is.

Het beste voor: 50+-ers opzoek naar een serieuze relatie

Aantal leden: Onbekend

Aanbevolen leeftijd: 50+

Leukste kenmerken: Mogelijkheid om specifieke kenmerken in te vullen

Bezoek 50plusmatch​

Registratie

Via de hele gebruiksvriendelijke en overzichtelijke homepage kan je je eenvoudig registreren. Je geeft simpelweg je e-mailadres, nickname en seksuele voorkeur op en je kan vervolgens aan de slag gaan met het verder invullen van je profiel. Wie ben ik? Hoe zie ik er uit? Wat doe ik in mijn vrije tijd? Enzovoort. Het belangrijkste deel is natuurlijk naar welk soort persoon je op zoek bent. Dit kan je zelf invullen in een ander tekstvak. Ga vervolgens rustig aan de slag en zoek naar een leuke en gepaste date op 50plusmatch.nl.

Gebruiksgemak

50plusmatch.nl is een erg gebruiksvriendelijke website. De look oogt erg simpel en dus is het gemakkelijk navigeren over de verschillende pagina’s. Op de homepagina krijg je snel een overzicht van enkele in het oog springende leden met een korte beschrijving. Op diezelfde pagina heb je links enkele knoppen met functies die interessant kunnen zijn zoals een timeline, waarop je de meest recente profielen kan bekijken. Zo weet je namelijk wie recent online was. Het perfecte moment om snel iemand een berichtje te sturen dus!

Het matchpercentage staat naast de leden, wat aantoont hoeveel je gemeenschappelijk hebt. 50plusmatch doet erg zijn best om alles overzichtelijk te houden om je zo snel mogelijk te linken aan interessante mensen. Vind je iemand zijn profiel interessant, dan kan je zijn of haar profiel leuk vinden. Als je in contact wilt komen met iemand kan je heel eenvoudig een berichtje sturen. Kortom, er zijn voldoende zoekmogelijkheden, leuke functies en de site is eenvoudig in gebruik.

Mogelijkheden

Bovendien kan je op 50plusmatch.nl ook een bericht posten, berichtjes liken of reageren op berichten van anderen. De belangrijkste pagina voor jou is wellicht de zoekpagina. Heb je een specifieke voorkeur voor een potentiële partner, dan kan je gebruik maken van de verschillende zoekcriteria. Er zijn uitgebreide zoekmogelijkheden en de zoekresultaten kan je sorteren op vier verschillende kenmerken: matchpercentage, recent ingelogd, leeftijd en provincie.

De laatste knop is je mailbox waar al je berichten met andere leden worden in bewaard. Een persoonlijk berichtenvak waarin je alle flirterige berichtjes in kan bewaren en alles netjes georganiseerd houdt.

Veiligheid

Door zijn speciaal ontworpen functies voor daten voor oudere mensen, draagt 50plusmatch betrouwbaarheid dus hoog in het vaandel. Dit is een gerespecteerde website die serieus op zoek zijn naar een nieuwe partner, en daardoor beschikt de site niet over vervelende pop-ups of irritante reclame.

Al deze leden worden bovendien gescreend en geverifieerd zodat we met échte mensen te maken hebben, en geen fake of inactieve leden. Bovendien is de website beveiligd met SSL, begint de URL met https en alle gegevens worden versleuteld. Bovendien claimt 50plusmatch niet alleen dat ze te vertrouwen zijn, ze bewijzen dit ook.

Prijzen

De gratis versie biedt voldoende om eens rond te neuzen op de site en te proeven van het gebruiksgemak en de functies die aangeboden worden. Toch raden we aan om voor het volledig lidmaatschap te kiezen als je met andere leden in contact wilt komen, als je 1 op 1 wilt chatten... Je kan gemakkelijk betalen voor één van de plannen met iDEAL, Creditcard of PayPal. Dit zijn de kosten:

OptiesKosten per maandTotale Kosten
1 maand24,95 €24,95 €
3 maand14,95 €44,85 €
6 maand9,95 €59,70 €
12 maand7,95 €95,40 €

Voordelen:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Ingericht voor 50+-ers
  • De leden zijn erg divers

Nadelen:

  • De site is iets té simpel

Moraal van het Verhaal

Ben je een 50-plusser die op zoek is naar een eenvoudige manier om nieuwe mensen te leren kennen? Dan zal je op 50plusmatch zeker en vast je gading vinden. Dit is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare site met enkele leuke functies.

Bezoek 50plusmatch

Reclamebeleid

Deze site is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook van invloed kan zijn op de beoordeling die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Top 5 bedste dating sites‏