50plusmatch Review

Overzicht

Speciaal voor 50-plussers werd 50plusmatch.nl op de markt gebracht. Een betrouwbare datingsite die mensen boven de 50 met elkaar in contact brengt. Vertoef je vaak alleen thuis, en vind je daardoor niemand? Of ben je eerder een sportieveling en zoek je net naar een partner waarmee je samen kan gaan sporten? Bij 50plusmatch ben je op het juiste adres. Op elk potje past namelijk een dekseltje, ook voor mensen boven de 50. Met een groot en divers ledenaantal in zowel Nederland als België zit er gegarandeerd ook voor jou iemand bij waarmee het klikt. Als je een tablet of smartphone hebt, kan je daarnaast ook vanuit je zetel of bed zoeken naar een date dankzij de gratis dating app die beschikbaar is.

Bezoek 50plusmatch​

50plusmatch.nl datingsite

Registratie

Via de hele gebruiksvriendelijke en overzichtelijke homepage kan je je eenvoudig registreren. Je geeft simpelweg je e-mailadres, nickname en seksuele voorkeur op en je kan vervolgens aan de slag gaan met het verder invullen van je profiel. Wie ben ik? Hoe zie ik er uit? Wat doe ik in mijn vrije tijd? Enzovoort. Het belangrijkste deel is natuurlijk naar welk soort persoon je op zoek bent. Dit kan je zelf invullen in een ander tekstvak. Daarnaast geef je in verschillende stappen meer info over wie je bent, en op basis daarvan word je gelinkt aan potentiële partners. Tot slot kun je nog een foto van jezelf toevoegen en daarmee zit je registratie erop. Ga vervolgens rustig aan de slag en zoek naar een leuke en gepaste date op 50plusmatch.nl.

Gebruiksgemak

50plusmatch.nl is een erg gebruiksvriendelijke website. Bij het voltooien van je inschrijving kan je namelijk onmiddellijk aan de slag gaan op 50plusmatch.nl. De look oogt erg simpel en dus is het gemakkelijk navigeren over de verschillende pagina’s. Op de homepagina krijg je snel een overzicht van enkele in het oog springende leden met een korte beschrijving. Op diezelfde pagina heb je links enkele knoppen met functies die interessant kunnen zijn zoals een timeline, waarop je de meest recente profielen kan bekijken. Zo weet je namelijk wie recent online was. Het perfecte moment om snel iemand een berichtje te sturen dus!

Daarnaast valt ook het item “things to share” op. Net als op andere social media sites als Facebook, is dit een soort prikbord waarop je iets speciaals kan delen. Daarnaast kan je er ook een oproep plaatsen, berichtjes liken of reageren op berichten van anderen. Dit vinden wij een erg laagdrempelige en motiverende aanpak om met andere mensen in contact te komen. Houd er wel rekening mee dat wat je plaatst op dit prikbord, voor alle gebruikers te zien zal zijn. Wil je weten wie momenteel online is, dan kan je dit zien op ‘nu online’. De perfecte manier om direct met iemand te chatten. Ook de jarigen verschijnen op een aparte knop, genaamd ‘vandaag jarig’. Je ziet het, heel veel functies dus en je geraakt niet snel verveeld op 50plusmatch.nl.

Het matchpercentage staat naast de leden, wat aantoont hoeveel je gemeenschappelijk hebt. 50plusmatch doet erg zijn best om alles overzichtelijk te houden om je zo snel mogelijk te linken aan interessante mensen. Vind je iemand zijn profiel interessant, dan kan je zijn of haar profiel leuk vinden. Als je in contact wilt komen met iemand kan je heel eenvoudig een berichtje sturen. Heb je iemand die je lastig valt, of waarin je niet geïnteresseerd bent, dan kan je deze persoon blokkeren. Kortom, er zijn voldoende zoekmogelijkheden, leuke functies en de site is eenvoudig in gebruik.

Mogelijkheden

Zoals we hierboven al vermeld hebben zijn er tal van mogelijkheden op de site die daarnaast ook erg vriendelijk in gebruik zijn. Er zijn drie hoofdpagina’s. De eerste is de hoofdpagina met een overzicht van enkele leden die bij je kunnen passen. Aan de linkerkant van de pagina heb je een heleboel knoppen met functies die interessant kunnen zijn voor je en die je de kans geven om in contact te komen met anderen. Daarnaast valt ook het item “things to share” op. Net als op andere social media als Facebook, is dit een soort prikbord waarop je iets speciaals kan delen.

Bovendien kan je op 50plusmatch.nl ook een bericht posten, berichtjes liken of reageren op berichten van anderen. De belangrijkste pagina voor jou is wellicht de zoekpagina. Heb je een specifieke voorkeur voor een potentiële partner, dan kan je gebruik maken van de verschillende zoekcriteria. Er zijn uitgebreide zoekmogelijkheden en de zoekresultaten kan je sorteren op vier verschillende kenmerken: matchpercentage, recent ingelogd, leeftijd en provincie.

De derde knop is je mailbox waar al je berichten met andere leden worden in bewaard. Een persoonlijk berichtenvak waarin je alle flirterige berichtjes in kan bewaren en alles netjes georganiseerd houdt.

Veiligheid

Door zijn speciaal ontworpen functies voor daten voor oudere mensen, draagt 50plusmatch betrouwbaarheid dus hoog in het vaandel. Dit is een gerespecteerde website die serieus op zoek zijn naar een nieuwe partner, en daardoor beschikt de site niet over vervelende pop-ups of irritante reclame. 50plusmatch is daarnaast voorzien van een kwaliteitslabel en keurmerk (Keurmerk Veilig Daten), speciaal om kenbaar te maken dat dit een betrouwbare website is. Dat zorgt ervoor dat er heel wat leden op 50plusmatch te vinden zijn. Al deze leden worden bovendien gescreend en geverifieerd zodat we met échte mensen te maken hebben, en geen fake of inactieve leden. Bovendien is de website beveiligd met SSL, begint de URL met https en alle gegevens worden versleuteld.

Bovendien claimt 50plusmatch niet alleen dat ze te vertrouwen zijn, ze bewijzen dit ook. In heel wat andere recensies wordt 50plusmatch namelijk hoog aangeschreven.

Prijzen

De gratis versie biedt voldoende om eens rond te neuzen op de site en te proeven van het gebruiksgemak en de functies die aangeboden worden. Toch raden we aan om voor het volledig lidmaatschap te kiezen als je met andere leden in contact wilt komen, als je 1 op 1 wilt chatten, je bezoekers wilt bekijken, mee wilt doen op ‘thingstoshare’, enz. Je kan gemakkelijk betalen voor één van de plannen met iDEAL, Creditcard of PayPal. Dit zijn de kosten:

OptiesTotale KostenKosten Per Maand
1 maand24,95 €24,95 €
3 maand14,95 €44,85 €
6 maand9,95 €59,70 €
12 maand7,95 €95,40 €

Moraal van het Verhaal

Ben je een 50-plusser die op zoek is naar een eenvoudige manier om nieuwe mensen te leren kennen? Dan zal je op 50plusmatch zeker en vast je gading vinden. Dit is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare site met enkele leuke functies. Wie meer uit zijn ervaring op 50plusmatch wil halen en alle opties wilt gebruiken, kiest beter voor de betaalbare plannen die we hierboven omschreven hebben.

Bezoek 50plusmatch

Bekendmaking van reclameboodschappen

Deze site is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook van invloed kan zijn op de beoordeling die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Begrepen

Top 5 bedste dating sites‏