Be2 Review

Be2 Overzicht

Met ongeveer 400.000 volledig geregistreerde leden, biedt Be2 een unieke aanpak binnen het online datingspel, met nauwkeurig aangewezen matches door te focussen op jouw profiel. Hierbij maakt het gebruik van een speciaal algoritme waarbij leden worden gelinkt aan mogelijke matches door compatibiliteit, zo halen ze het volste uit het datingsproces. Gebaseerd op jouw antwoorden op zorgvuldig onderzochte persoonlijkheidsvragen, helpt Be2 Nederland jou een geliefde vinden. Hoewel, in vergelijking met sommige datingsites, is doelgericht zoeken ook mogelijk, wat een nieuwe partner vinden een gemakkelijke opdracht maakt. Meer zelfs, hun statistieken tonen aan dat meer dan 40% van de Be2 leden nieuwe en langdurige relaties vinden.

Bezoek Be2

Eigenschappen

De website beschikt niet over dezelfde interessante kenmerken als vele anderen. Be2 heeft wel alle standaardkenmerken zoals de meeste andere sites, zoals e-mailfunctie, IM en verfijnde zoekopdrachten. Maar de meest belangrijke functie van de site torent boven de andere sites uit, namelijk hun matchmaking functie. Met zo’n gefocuste datingservice, richt Be2 zich op de singles die zoeken naar toegewijde langdurige relaties. Diegenen die geïnteresseerd zijn in het bladeren door de profielen en het raten van foto’s zoeken hun gading beter ergens anders. 

Je begint met een grondige persoonlijkheidsevaluatie. Het wordt aanbevolen om de tijd te nemen om alle vragen te beantwoorden aangezien alle matches gebaseerd zijn op deze vragen. Je creëert natuurlijk ook een profiel die je gelijk wanneer kunt aanpassen. De quiz focust eerst en vooral op het type partner en het soort relatie dat je zoekt. De resultaten worden vervolgens door de site gebruikt om compatibele matches te vinden. 

Dit is intelligent daten voor mensen die het dan ook ernstig nemen. Be2 is zo sterk in hun matchmaking dienst dat ze zelfs een dating-garantie bieden! Als je berichten uitwisselt met minder dan 10 matches tijdens de duur van een premium-lidmaatschap, wordt jouw premium-lidmaatschap gratis verlengd. 

Be2 Registratie

Registreren duurt aanzienlijk langer dan bij andere sites. Hoewel, dit is enigszins normaal gezien de belangrijkste functies van de site hun wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidsevaluatie en matchmaking zijn. Hoe meer vragen je beantwoordt, en hoe eerlijker je bent, hoe beter Be2 voor jou zal werken. 

be2 Dating site

Verschillend met andere datingsites, zijn deze vragen diepgaand en gaan ze over interessante kwesties en meningen in plaats van over hobby’s en interesses. Door belangrijke relatie en persoonlijkheidsvragen te stellen, kan je betere matches vinden gebaseerd op jouw behoeften. 

Al bij al zijn deze vragen best wel plezierig om in te vullen en dragen ze bij tot je persoonlijke zelfreflectie. Eenmaal je geregistreerd bent kan je gratis bladeren doorheen de profielen, maar kan je geen foto’s bekijken tot je er zelf hebt geüpload. Er zijn enkele fantastische betalingsplannen voor diegenen die het onderste uit de kan willen halen. Om succes te garanderen raden we de 6 of 12 maand-plannen aan. 

Veiligheid

Be2 werkt hard om de veiligheid te garanderen van hun gebruikers. De site onderzoekt nieuwe leden om te verzekeren dat profielen en profielfoto’s echt zijn. Ook alle communicatie tussen leden onderling is versleuteld om vertrouwelijkheid te waarborgen en persoonlijke informatie is beschermd door firewalls. Er zijn ook standaard blokkeringsfuncties beschikbaar voor alle leden. Be2 biedt daarnaast professionele ondersteuning en is beschikbaar voor al je vragen of bezorgdheden.

Be2 Prijzen

OptiesTotale KostenKosten Per MaandSparen
3 maand104,70 €298,80 €-
6 maand155,40 €25,90 €25%
12 maand298,80 €24,90 €28%

Gebruiksgemak

Eenmaal je je profiel op poten hebt gezet, is het zoeken en contacteren van leden erg gemakkelijk. Bekijk je dagelijkse matchsuggesties of zoek zelf de juiste persoon. Kies uit de vele aanbevelingen en suggesties die altijd op je hoofdpagina staan, zoek specifieke profielen, of bekijk je bezoekers. 

Zoeken

Het plezier start vanaf de hoofdpagina van je profiel waar de zoekfunctie eenvoudig is gesitueerd. Bekijk snel wie online is, of blader door nieuwe leden. Zoeken gaat erg snel en is eenvoudig. Standaard worden leden onmiddellijk voorgesteld met een overzichtelijke lijst van match-suggesties. Om jouw zoekopdracht te verfijnen, gebruik de snel-zoeken functie. Dit stelt je in staat om leeftijd, educatie, of grootte te selecteren. Voel je vrij om alle lijsten te organiseren op gebruikersnaam, leeftijd of beroep. Wanneer je op een profiel botst die interessant lijkt, klik dan op “instant contact” om hen een berichtje te sturen. Als je meer te weten wilt komen over hen, bezoek hun profiel en bekijk je compatibiliteitsrapport. Dan kan je beroep doen op de “Just Ask” functie waarbij een reeks van 15 vragen wordt verzonden naar een potentiële match. Deze vragen helpen meteen het ijs te breken. 

Moraal van het Verhaal

Met meer dan 20.000 nieuwe leden elke dag, en meer dan 50 miljoen gebruikers over de hele wereld, is Be2 een premium matchmaking website. Nederlandse singles kunnen gezellig achterover leunen en genieten van de geweldige datingtools om hun ideale match te vinden.

Bottom line:

Snelle registratie en simpele matchmaking.

Bezoek Be2

Reclamebeleid

Deze site is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook van invloed kan zijn op de beoordeling die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Top 5 bedste dating sites‏