C-Date Review

C-Date Overzicht

Op zoek naar ongebonden, casual relaties en flirts zonder de vulgaire inhoud van een typische datingsite voor volwassenen? Bij C-date vindt je duizenden enthousiaste leden op zoek naar plezier zonder verplichtingen, maar met stijl. 

Met z’n elegante look richt C-date zich voornamelijk op 30-plussers, alhoewel er natuurlijk ook jongere leden tussen zitten. Singles, koppels en mensen in een relatie die op zoek zijn naar wat extra spanning en plezier in hun leven door het hebben van een seksuele ontmoeting, kunnen bij C-date hun gading vinden, want dit is gesofisticeerde erotische matchmaking op z’n best. Registreer gratis, overweeg het kiezen voor een betalend lidmaatschap en het plezier kan beginnen.

Bezoek C-Date

Eigenschappen

Bij C-date.com, maak je komaf met het ouderwetse daten. Maak een erotisch profiel aan, selecteer je seksuele voorkeuren en match met andere compatibele leden. Om te communiceren met andere online leden kan je gebruik maken van de diverse chatkamers en berichtfuncties. Op die manier kan je je bereik vergroten en meer mensen ontmoeten. Onthoud, C-date is een “casual” datingsite, maar ze doen dit met klasse. De ervaring is intiem in plaats van publiekelijk, zonder de typische fotobeoordelingen, pop-ups, quizzen enz. De website oogt strak en professioneel. Het uiterlijk oogt sensueel en de algehele ervaring is aangenaam en verleidelijk. 

C-Date Registratie

Registratie is gemakkelijk en neemt slechts enkele seconden in beslag. Registratie omvat het kiezen van een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres. Dit is al wat je nodig hebt om verder te gaan en nieuwe ervaringen en mensen te leren kennen. Ga aan de slag vanaf de eerste keer, of pas eerst je profiel aan met foto’s en meer informatie.

C-Date Dating site

Zoals je waarschijnlijk wel weet, is het invullen van je profiel een vereiste om succes te hebben in het daten. Omschrijf je fysieke kenmerken, levensstijl, interesses en wat je leuk vindt. Om alle functies te ontgrendelen, waaronder aangepaste e-mails, chatten, en meer, kan je kiezen uit 3 lidmaatschapsopties. 
Drie maanden, 6 maanden of 12 maanden. Onthoud, hoe langer de duur, hoe meer je bespaart en hoe groter de kans natuurlijk is om iemand te leren kennen waarmee je erotisch plezier kan beleven.

Veiligheid

Zoals je wellicht verwacht bij elke premium casual datingsite, is veiligheid en vertrouwelijkheid van uiterst belang. Daarom worden leden voorzien van privacy-instellingen voor hun foto’s. C-date.com is daarnaast ook beveiligd met een van de beste firewall – en antivirussoftware beschikbaar. Alle communicatie en persoonlijke informatie wordt geheim gehouden en alle leden kiezen zelf hoeveel informatie ze willen delen. Dit maakt de website een veilige plek om nieuwe mensen en mogelijkheden te ontdekken.

Prijzen

OptiesTotale KostenKosten Per MaandSparen
3 maand119, 7039, 90-
6 maand179, 4029, 9033%
12 maand238, 8019, 9050%

Gebruiksgemak

De website is op maat gemaakt voor mensen die aangename ontmoeten zoeken zonder verplichtingen of verantwoordelijkheden. Je zal houden van je bezoekjes aan deze speeltuin van erotisch plezier en passie. Het is erg gemakkelijk om je profiel te onderhouden, foto’s te uploaden, over jezelf te schrijven en nieuwe matches te vinden. Ook anderen e-mailen en instellingen veranderen is eenvoudig. Alles is simpel en intuïtief georganiseerd. Het zoeken en vinden van nieuwe leden maar ook contact leggen met nieuwe potentiële leden kan niet beter zijn. We geven deze site een erg hoge score, zeker voor hun gebruiksgemak. 

De zoektocht

Je zal je niet langer eenzaam voelen na je geregistreerd te hebben op C-date.com. De website maakt ontmoeten en zoeken van mensen een makkie. Van zodra je inlogt, krijg je een lijst van compatibele leden en andere online leen. Als je nog steeds hongerig bent naar meer leden, kan je zelf ook zoeken. Vul je voorkeuren in om aantrekkelijke en sexy leden te vinden die net zoals jij, geïnteresseerd zijn in seksueel plezier zonder verplichtingen. Zoek op basis van basiscriteria zoals locatie, leeftijd en uiterlijk. Zoek voor meer geavanceerde voorkeuren zoals seksuele voorkeur, of wat je precies graag doet als het aankomt op seksuele activiteiten. Je zal houden van de zoektocht naar nieuwe mensen in deze veilige en aangename omgeving. 

Bottom line:

Stijlvolle site met duizenden singles.

Bezoek C-Date

Reclamebeleid

Deze site is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook van invloed kan zijn op de beoordeling die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Top 5 bedste dating sites‏