EliteDating Review

EliteDating Overzicht

EliteDating is geen doorsnee datingwebsite. In een slordige 6 jaar wisten ze hun gebruikersaantal op te krikken tot 13 miljoen singles, wereldwijd. Ze zijn dan ook trots om te melden dat er gemiddeld 2000 succesvolle koppels ontstaan elke maand.

De intensieve persoonlijkheidsvragenlijst helpen wel met het vinden van langdurige relaties gebaseerd op een diepgaande studie over je persoonlijke interesses, hobby’s en je voorkeur van partner.

Het beste voor: Hoogopgeleiden

Aantal leden: 13 miljoen

Aanbevolen leeftijd: 25+

Leukste kenmerken: De website is ingericht voor hoogopgeleiden

Bezoek EliteDating

EliteDating Registratie

Om lid te worden bij EliteDating, geef je simpelweg je e-mailadres, geslacht, geslacht van je potentiële partner op. Zo gemakkelijk is het! Hoewel, om de website te gebruiken moet je wel wat tijd vrijmaken om de uitgebreide vragenlijst in te vullen. 

De persoonlijkheidstest is enorm uitgebreid en professioneel. EliteDating staat bekend om zijn unieke wetenschappelijke persoonlijkheidstest met meer dan 200 vragen, ontworpen om de lijst van mogelijke matches te specialiseren om zo het maximum uit de website te halen.

De test laat je ook toe om de eigenschappen te kiezen van jouw toekomstige perfecte match. Zo biedt EliteDating je de beste partnersuggesties en hoef je niet door de honderden profielen te zoeken om net die ene persoon te vinden die aan je vereisten voldoet. 

EliteDating Gebruiksgemak

Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om een datingwebsite te gebruiken, dan raden we je ten zeerste EliteDating aan! Zelfs als je niet veel ervaring hebt met computers is de gebruiksvriendelijkheid van de site erg duidelijk en valt alles snel aan te leren.

Je profiel bewerken en berichten sturen naar andere gebruikers kost geen moeite dankzij de intuïtieve werking en z’n strak design. En een ondersteuningsteam is ook altijd beschikbaar om je te helpen op een adequate en professionele manier. 

EliteDating Mogelijkheden

Bij EliteDating kan je updates delen, foto’s posten en ‘knipogen’ versturen naar mensen waarmee je een connectie hebt. Privéberichten sturen is ook mogelijk, wat niet van elke site kan gezegd worden. Bij EliteDating gaat het om geraffineerdheid. Introduceer jezelf aan anderen en maak je profiel zichtbaar door het gemakkelijke correspondentie-platform. Hun unieke aanpak wat berichten sturen betreft, laat gebruikers toe om gemakkelijk het ijs te breken door middel van simpele en plezante vragen te stellen.

EliteDating biedt een unieke wetenschappelijke methode aan die je toelaat om te bladeren door aanbevolen profielen gebaseerd op jouw persoonlijke criteria. De vragenlijst is de basis voor partnersuggesties, zo hoef je geen uren door de honderden profielen te bladeren. Om je zoektocht nog te verfijnen en je potentiële matches beter af te stemmen op je eigen profiel, kan je de karaktereigenschappen van je toekomstige partner op eender welk moment aanpassen.

Bekijk al je matches op één pagina, organiseer ze zoals je zelf wilt en klik eenvoudig op een naam om een profiel te bekijken met de bijhorende foto’s en de mogelijkheid tot berichten sturen. Zo simpel is het. 

EliteDating Veiligheid

Veiligheid wordt hoog in het vaandel gedragen bij EliteDating. De persoonlijke informatie wordt niet gedeeld met andere bedrijven en wordt alleen gebruikt voor marketingredenen en om je eigen ervaring beter te maken. De klantendienst werkt dag en nacht om je profiel up-to-date en geverifieerd te houden zodat je kan surfen met het volste vertrouwen. 

EliteDating Prijzen

OptiesTotale KostenKosten Per Maand
1 maand89,90 €89,90 €
3 maand149,70 €49,90 €
6 maand179,40 €29,90 €
12 maand298,80 €24,90 €

Er zijn een groot aantal mogelijkheden bij EliteDating. Een basislidmaatschap geeft je een persoonlijkheidsanalyse en gepersonaliseerde matches, maar niet meer dan dat. Eenmaal je geregistreerd bent, om andere leden te kunnen bekijken en om te kunnen communiceren, moet je upgraden naar een premium-lidmaatschap.

Een Premium Plus account kan iets hoger oplopen maar biedt geweldige functies zoals een extra 20 match-suggesties per dag, profielverificatie voor meer veiligheid en ontvangstmeldingen voor je berichten zodat je kan zien wie je berichten gelezen heeft. 

EliteDating Moraal van het Verhaal

EliteDating is een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar een langdurige relatie. Neem het registratieproces serieus en je zal beloond worden met uitstekende matches en profielen die bij je passen.

Voordelen:

  • Intensieve persoonlijkheidsvragenlijst
  • Handige partnersuggesties
  • intuïtieve werking

Nadelen:

  • Premiumaccount voegt weinig toe

Bottom line:

Dating site voor professionele singles.

Bezoek EliteDating

Reclamebeleid

Deze site is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook van invloed kan zijn op de beoordeling die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Top 5 bedste dating sites‏