Lexa.nl Review

Lexa.nl Overzicht

Lexa.nl is de belangrijkste dating site in Nederland wat betreft het aantal aktieve inschrijvingen, je kan gewoon niet om de site heen.

De inschrijving is heel eenvoudig en snel en het enorme aantal leden maakt het praktisch onmogelijk om niet minstens enkele veelbelovende afspraakjes vast te krijgen.

Het beste voor: Singles die snel een partner willen vinden

Aanbevolen leeftijd: Alle leeftijden

Leukste kenmerken: De website wordt door veel verschillende soorten mensen gebruikt dus kan je online meteen veel nieuwe mensen leren kennen

Hoogtepunt:  Vind serieuze singles voor echte verhalen

Begin vandaag nog >>

Eigenschappen

Lexa.nl, voorloper op het vlak van dating sites, biedt een vlotte toegang tot de wereld van vrijgezellen in Nederland en zelfs wereldwijd. Deze dating site bereikt een heel breed publiek, van jongvolwassenen tot senioren. Het is niet ongewoon om tot 100.000 vrijgezellen op hetzelfde moment online te zien. Het systeem van privé chats is kwalitatief hoogstaand en de controle op valse profielen is uiterst strikt, waardoor u geen tijd verliest.

Kansen op echte dates

Lexa.nl is waarschijnlijk de site waar de kansen op een echte date het hoogst zijn. De site helpt u op een kwalitatieve manier bij uw zoektocht naar een partner en is beschikbaar op mobiele platformen.

Recent heeft Lexa.nl een nieuw concept gelanceerd : « Heb je onvolkomenheden lief ». U kan vanaf nu uw (kleine) imperfecties vermelden die uw gesprekspartner kunnen charmeren of die op zijn minst een goede aanleiding kunnen zijn voor het aanknopen van een gesprek.

Veiligheid

Rekening houdend met de goede reputatie van Lexa.nl werd alles in het werk gesteld om een complete veiligheid te garanderen aan de gebruikers van de site. De moderatoren zijn bovendien heel aanwezig en detecteren snel valse profielen die erop uit zijn om leden te belazeren.

Lexa.nl Prijzen

OptiesTotale KostenKosten Per MaandSparen
1 maand29, 99 €29, 99 €-
3 maand59, 97 €19, 99 €33%
6 maand71, 94 €11, 99 €60%

Bovenop deze basis abonnementen kan u de PREMIUM en ZEN opties toevoegen (of beide in één pakket). De PREMIUM optie laat toe dat ook niet-leden u kunnen contacteren voor € 9,99 per maand. De ZEN optie laat u kiezen wie contact kan opnemen met u, om een leesbevestiging te vragen en om een « onbeschikbaar » modus te activeren voor € 6,99 per maand. Het onbeperkte Lexa.nl pakket die beide opties samenvoegt is verkrijgbaar voor € 14,99 per maand.

Lexa.nl Gebruiksgemak

Om te voldoen aan de behoeftes van de meeste mensen biedt Lexa.nl een ongelofelijk gebruiksgemak. De site beschikt over praktische functies die u toelaten om u te concentreren op uw zoektocht, zonder tijd te verliezen met het uitzoeken hoe de interface werkt. Geen moeite werd gespaard om uw ervaring aangenaam en vruchtbaar te maken: met Lexa.nl win je altijd!

Hulp

Op Lexa.nl sta je er niet alleen voor. Ongeacht uw vraag kan u steeds gemakkelijk de klantendienst contacteren. Bovendien werken een groot aantal moderatoren elke dag om Lexa.nl veilig en efficient te maken, ze filteren alle profielen, foto’s en video’s enz. Indien dit niet zou volstaan, dan kan u nog steeds een lid dat u last bezorgt op een zwarte lijst zetten.

Samenvatting

Lexa.nl is de place to be voor iedereen die echte dates wil beleven. De cijfers spreken voor zich: volgens Ipsos kunnen we 200.000 huwelijken en 60.000 baby’s tellen die het resultaat zijn van dates op Lexa.nl sinds 2005. Een inschrijving op Lexa.nl is dus een proactieve stap om uw zielsverwant te vinden.

Voordelen:

  • Extreem populair
  • Strikte profielcontrole
  • Goedkoop

Nadelen:

  • Zo veel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet

Bottom line:

De referentie voor dating sites in Nederland.

Bezoek Lexa

Reclamebeleid

Deze site is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook van invloed kan zijn op de beoordeling die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Top 5 bedste dating sites‏