Novamora review

Novamora overzicht

Novamora is een recente datingwebsite voor singles, maar ook voor mensen die al in een relatie zitten. Deze site is ideaal als je op zoek bent naar meer spanning en avontuur in je liefdesleven. Met Novamora vind je pikante dates bij jou in de buurt en kan je op een discrete en veilige manier online daten. Novamora is bedoeld voor iedereen die ouder is dan 18 jaar en op zoek is naar een liefdesavontuur.

Het beste voor: singles en personen in een relatie die op zoek zijn naar spannend contact

Aanbevolen leeftijd: 18 jaar en ouder

Leukste kenmerken: de FotoZapper waarmee je snel contact kan leggen

Succesverhaal: heel wat Nederlanders en Belgen brengen meer spanning in hun seksleven en vinden gelijkgestemde personen op Novamora

Bezoek Novamora

Algemene kenmerken

Novamora is een pikante datingsite die door advertenties op radio en TV dagelijks tal van nieuwe leden verwelkomt. Het handige van deze datingsite is dat je echt kan daten in alle discretie, want je kan je bijna volledig anoniem aanmelden. Je hebt de mogelijkheid om een fictieve profielnaam te kiezen en ook je e-mailadres blijft verborgen. Als je echt helemaal in het geheim wil daten, hoef je zelfs geen profielfoto in te stellen. Dit is zeker handig als je nog een relatie of huwelijk hebt. Een profielfoto is echter wel aangewezen als je sneller pittige dates wil scoren. Verder heb je ook uitgebreide zoekmogelijkheden met Novamora. Je kan snel zoeken op land, leeftijd en geslacht. Bij uitgebreid zoeken kan je meer focussen op de uiterlijke kenmerken of de opleiding van het type persoon waarnaar je op zoek bent.

Veiligheid

Novamora zet sterk in op veiligheid en is fel tegen nepprofielen. Hun motto is ‘fair play’ en dat merk je ook aan hun uitgebreide klantenservice. Als je een vraag of een probleem hebt, kan je altijd bij hen terecht – zelfs ’s avonds en in het weekend. Alle profielen worden bovendien handmatig gecontroleerd. Online daten via Novamora is dus volkomen veilig, hoewel voorzichtigheid aangewezen is wanneer je voor het eerst afspreekt met je date.

Gebruiksgemak en registratie

Novamora heeft een moderne look, is 100% veilig en discreet, en garandeert je hete nachten die nog lang blijven nazinderen. Je kan je bovendien volledig gratis aanmelden om kennis te maken met de werking van de datingsite. Met een gratis account kan je profielen bekijken, beperkt berichten versturen en een aantal foto’s bekijken. Voor meer functionaliteiten dien je een betalend VIP-account aan te maken. Hiermee kan je dan alle foto’s bekijken en persoonlijke berichten sturen naar interessante kandidaten waarmee je graag een avontuurtje wil beleven. Je kan ook gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie en bekijken wie jouw profiel bezocht heeft. Verder beschikt Novamora over een grote FotoZapper waarmee je snel doorheen de profielen kan bladeren en rechtstreeks kan checken of de persoon in kwestie je interesse opwekt. Wil je even pauzeren of is Novamora toch niets voor jou? Dan kan je je profiel heel eenvoudig verwijderen. Ook je betalende VIP-toegang kan je gemakkelijk stopzetten.

Meld je nu gratis aan

Novamora prijzen

Een profiel aanmaken op Novamora is gratis en laat je toe om enkele basisfuncties van de datingsite te gebruiken. Zo kan je de profielen ontdekken en enkele foto’s bekijken, maar om echt actief te interageren met andere gebruikers dien je een betalende VIP-account aan te maken. De prijzen van een betalend lidmaatschap verschillen naargelang de abonnementsduur:

VIP-toegang voor 1 maand​: € 24,99

VIP-toegang voor 2 maanden​: € 19,99

VIP-toegang voor 4 maanden​: € 14,99

Novamora samenvatting

Novamora is een recente datingsite waar de focus ligt op erotisch daten. Leeftijd speelt daarbij geen rol. Iedereen die ouder is dan 18 jaar kan zich aanmelden en zich wagen aan een spannend avontuurtje of een pikant afspraakje. Ben je single of heb je een relatie? Novamora beschikt over een groot aantal leden en biedt hierdoor tal van snelle datemogelijkheden en opwindende flirts voor mensen met of zonder relatie. Beleef vandaag nog een zinderend avontuur en meld je aan op Novamora!

Voordelen

  • Een profiel aanmaken kan volledig anoniem
  • Dagelijks nieuwe leden en interessante profielen
  • Ook voor gays, lesbiennes en biseksuelen

Nadelen

  • Niet geschikt voor serieuze relaties​

Bezoek Novamora

Reclamebeleid

Deze site is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook van invloed kan zijn op de beoordeling die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Top 5 bedste dating sites‏