Ourtime Review

Overzicht

Ourtime richt zich op alleenstaanden vanaf 50 jaar die op zoek zijn naar een contact: van pennvriend en reisgenoot tot serieuze relaties en huwelijken. Ourtime straalt kalmte, rust en vertrouwen uit, maar het paradepaardje is hun algoritme dat al uw activiteit bijhoudt, waardoor uw ervaring op maat wordt gemaakt naarmate u de site meer en meer gebruikt.

Het beste voor: 50-plussers opz oek naar contact

Aantal leden: Onbekend

Aanbevolen leeftijd: 50+

Leukste kenmerken: Opties voor dates maar ook pennvrienden of reisgenoten

Bezoek Ourtime

Registratie

Registreren gaat snel en eenvoudig. In zes stappen, waaronder seksuele voorkeur, land, gebruikersnaam en wachtwoord, geboortedatum en e-mailadres, maak je een gratis account aan. Dan upload je een geschikte profielfoto, kort introductietekstje en een beschrijving van je passies en interesses. Vervolgens kan je bladeren door 10 foto’s van potentiële matches en kan je flirten of een gesprek starten.

Onlangs heeft OurTime enkele nieuwe functies gelanceerd om je matches nog beter te maken door meer info over je te vragen. Maak je geen zorgen, niks te serieus - eerder een vraag zoals dit: Houd je liever van katten of van honden, of drink je liever een frisse pint of eerder een glaasje rode wijn?

Gebruiksgemak

Het overzicht op OurTime bestaat zoals de meeste sites uit de gebruikelijke knoppen ‘Inbox’, ‘Matches’, ‘Mensen die ik leuk vind’, ‘Zoeken’. De hoofdpagina is dus eenvoudig om te gebruiken en geeft een rijk overzicht aan andere singles weer waardoor je kunt scrollen.

Elke dag krijg je 10 interessante profielen voorgeschoteld op basis van je voorkeuren en gedrag op de site. Hoewel de site een gratis of betalend lidmaatschap heeft, zijn er tal van mogelijkheden om geavanceerde toepassingen te gebruiken, deze zijn echter tegen betaling maar kosten niet veel, tot 10 euro.

Mogelijkheden

Ourtime biedt een hele reeks mogelijkheden die de site zo aantrekkelijk maken, en die bovenal je online dating succes verhogen zoals de Carrousel, Activiteiten, Boost & Incognito.

De site organiseert alle interesse die je in anderen toont, en de interesse die in jou wordt getoond. Er verschijnen updates op de hoofdpagina, te vergelijken met de nieuwsfeed op Facebook. Elke dag verschijnen er 10 interessante profielen op deze hoofdpagina.

Er zijn verschillende manieren om interesse te sturen, gaande van flirts sturen tot een andere gebruiker zijn activiteit op te vragen. Kortom, heel wat moderne, hoogtechnologische manieren om een interessante match te vinden.

Veiligheid

Veiligheid is terecht, de grootste bezorgdheid van gebruikers van datingsites. En dat is bij OurTime niet anders. De beheerders houden er strikte beveiligingsmethoden op na, waaronder fysieke, elektronische en procedurele maatregelen om je persoonlijke informatie veilig te houden van hackers of virussen. 

Prijzen

Gratis rondkijken op OurTime is zeker mogelijk, maar dan met enkele limieten. Als je berichtjes wilt sturen en andere functies wilt gebruiken zoals zoekfilters, kies dan voor een van de volgende abonnementen.

OptiesTotale KostenKosten Per Maand
1 maand24,99€24,99€
3 maand50,97€16,99€
6 maand59,94€9,99€

Voordelen:

  • Het is een site speciaal voor 50-plussers
  • Niet alleen voor dating maar voor contact in het algemeen
  • Ourtime straalt rust, kalmte en vertrouwen uit
  • Ourtime is erg goedkoop

Nadelen:

  • De site lijkt erg veel op de site van Lexa

Moraal van het Verhaal

OurTime doet een uitstekende poging om je aandacht te trekken via een gemakkelijke en mooi-ogende registratie en vragenlijst om vervolgens op zoek te gaan naar aantrekkelijke matches. Over het algemeen biedt de datingsite voor ouderen alles wat je zoekt in een online datingsite. Je kan online nieuwe mensen leren kennen op vele manieren. Het is geschikt voor alle types, heeft een aardig design en beschikt over alle functies om je dating ervaring succesvol te maken.

Bezoek Ourtime

Reclamebeleid

Deze site is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook van invloed kan zijn op de beoordeling die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Top 5 bedste dating sites‏