Parship Review

Parship Overzicht: De nr.1 in serieuze relatie

Met Parship kies je voor veeleisende afspraakjes, tussen goed opgeleide personen, vaak welstellend, die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Deze site biedt u de mogelijkheid om in alle veiligheid een zielsverwant te vinden. Parship begeleidt u in uw zoektocht naar een partner en zorgt voor advies en analyse om uw toekomstige wederhelft te vinden. 

 

Het beste voor: Mensen die echte liefde willen ontmoeten

Aantal leden: Onbekend

Aanbevolen leeftijd: 40+

Leukste kenmerken: Wetenschappelijke matchmaking

Succesverhaal: 1 op de 3 vindt hier een partner

Bezoek Parship 

Eigenschappen

Op Parship, is de inschrijving gratis. Nadat u de redelijk uitvoerige vragenlijst beantwoord heeft kan u de profielen van de andere leden consulteren, hen toelaten om uw foto te zien (standaard wazig gemaakt) en affiniteitstesten te doen. Om andere functionaliteiten te kunnen gebruiken dient u een abonnement te nemen.   

Kansen op een ontmoeting

De leden van Parship worden, op redelijke originele manier, eerst voorgesteld in functie van hun job. Het is de beroepsactiviteit die vermeld staat in de profiel titel. Ook werd ervoor gekozen om, in plaats van het gebruik van een pseudonym, een nummer toe te kennen aan elk lid, kwestie van de complete objectiviteit te garanderen. Parship zet vooral in op de wetenschappelijke efficiëntie van hun methodes en biedt een goede beveiliging.

Gebruiksgemak

De interface die Parship gebruikt is redelijk eenvoudig maar relatief uitgebreid. Veel functionaliteiten zijn beschikbaar. Zo kan u een knipoog sturen, alsook persoonlijkheidsrapporten versuren of ontvangen of de lijst van leden zien die uw profiel bezocht hebben. Met een abonnement kan u onbeperkt profielen van andere leden consulteren.

Deze profielen zijn heel gedetailleerd om veel over die persoon te leren nog voor jullie een gesprek aangaan. De persoon waarvan u de profielfoto wenst te zien moet hier wel expliciet toestemming voor geven door de foto voor u vrij te geven. Het niveau van compatibiliteit wordt in het midden van de pagina weergegeven. Het is vooral op dit gegeven dat de site de nadruk legt.   

Parship Prijzen

OptiesTotale KostenKosten Per MaandSparen
6 maand299,00 €49, 90 €-
12 maand358, 80 €29,90 €37%
24 maand477, 60 €19,90 €50%

Hulp

Op Parship vindt u de gewoonlijke hulp onder de vorm van een FAQ met de mogelijkheid om de klantendienst te contacteren, maar dit is niet alles. Parship geeft ook talloze tips (inclusief aan de hand van video’s) om uw profiel te optimaliseren.

Parship Samenvatting

Parship is een serieuze site die gemaakt werd voor mensen die echt de liefde willen ontmoeten. Alles is in het werk gesteld opdat de objectiviteit overheerst en opdat iedereen weet waaraan zich te houden nog voor u een ander lid contacteert. Parship zet er u toe aan om precies te zijn en om veel aandacht te besteden aan de kwaliteit van uw profiel, net zoals u zelf ook het recht hebt om dit te verwachten van de andere leden op deze site.

Voordelen:

  • Overzichtelijke interface
  • Gedetailleerde profielen
  • Veel analyses en advies om een partner te vinden

Nadelen:

  • Een abonnement is prijzig

Bottom line:

Ontmoet vrijgezellen van 30 jaar en ouder en vind de partner die echt bij je past.

Bezoek Parship

Reclamebeleid

Deze site is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook van invloed kan zijn op de beoordeling die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Top 5 bedste dating sites‏