Pepper Review

Overzicht

Pepper is bij velen nog onbekend maar in Nederland al uitgegroeid tot een vaste speler op de markt van het online daten. De fris ogende, hippe en visueel erg aantrekkelijke datingsite gooit over een andere boeg, en dat loont. In plaats van een saai profiel zoals de meeste datingsites, biedt deze site een kleurrijk dashboard met foto’s en leuke info per lid. Gericht op de jongere vrijgezellen én ontwikkeld door mensen die zelf ooit op datingsites naar een partner vonden. Daarom blinkt Pepper uit in zijn gebruikerservaring, ze weten wat leden willen, en vooral hoe ze beter kunnen scoren dan de andere datingsites.

Bezoek Pepper

Pepper.nl datingsite

Registratie

 

Een account aanmaken op Pepper is eenvoudig en gaat snel. Je krijgt enkele basisvragen voorgeschoteld zoals je geboortedatum, geslacht, opleiding, en waar je naar op zoek bent. Na het bevestigen van je profiel door op een registratielink te krijgen die je ontvangt in je mailbox kan je volledig aan de slag gaan. Je krijgt matches te zien die gebaseerd zijn op je zoekcriteria en via een persoonlijkheidstest. Op die manier kunnen andere leden zien met wie ze te maken hebben en of ze eventueel geïnteresseerd zijn in je. Hoe beter je je profiel invult, hoe beter je uiteraard scoort bij andere leden. Dit maakt de gehele ervaring des te aantrekkelijker en leuker! Bovendien oogt het hele plaatje ook erg fris en mooi.

Gebruiksgemak

Pepper werkt op basis van afbeeldingen. Véél afbeeldingen. Alles oogt dus netjes en aantrekkelijk, je kan je er uren op begeven. Het is een van die zaken die Pepper net onderscheidt van andere datingsites. Navigeren gaat erg gemakkelijk want bovenaan heb je een lijstje met enkele belangrijke knoppen zoals je eigen profiel, je matches, de zoekfunctie en je inbox voor al je berichten met potentiële partners. Het ziet er uit als een app, en niet als een gewone datingsite en dit maakt het voor het jonge doelpubliek natuurlijk veel interessanter om te surfen en op zoek te gaan naar een nieuwe partner. De werking van de site wordt erg snel duidelijk en zit niet vol met gecompliceerde pagina’s of knoppen.

Mogelijkheden

Doordat de website boordevol foto’s en visuele aantrekkelijke kenmerken zit, draait alles hierrond. Je hoeft geen uitbreide tekst over je te schrijven. Daarentegen kan je enkele foto’s uploaden die kort je profiel omschrijven, zoals een foto van je favoriete band, favoriete eten, je hobby’s, reizen, enzovoort. Deze foto’s worden dan in een aantrekkelijk overzicht gegoten die je zal doen verschijnen op de datingsite. Op die manier zorgt Pepper ervoor dat mensen direct nieuwe partners kunnen vinden op basis van visuele prikkels.

Veiligheid

Pepper behoort tot de selecte club van datingsites die een kwaliteitskeurmerk heeft van ‘Thuiswinkel Waarborg’ en is gescreend door het ‘Keurmerk Veilig Daten’. Daardoor mag je zeker zijn dat je gegevens veilig en beschermd zijn voor de buitenwereld. Daarnaast gebeurt er een erg strikte controle bij elke nieuwe gebruiker om verzekerd te zijn dat gebruikers écht en actief zijn. Je wilt immers geen valse of inactieve leden tegenkomen. Daarom heeft Pepper met zijn Keurmerk Veilig Daten een streng beleid tegen valse leden. We willen allemaal een echte date. Geen uren verspilling van je tijd dus! Bij Pepper wordt je niet opgelicht, maar oprecht geholpen in het vinden van een leuke, nieuwe date. Je moet ook weten dat Pepper werd opgenomen in een onderzoek door Readers Digest, die alle goeie datingsites op een rijtje zette. Pepper stond op de tweede plek, en dat wil wat zeggen.

Naast alle veiligheidsmaatregelen die Pepper heeft, geven ze je zelf ook een hele waslijst aan tips om veilig te daten en over hoe online daten werkt. Dit zijn bruikbare tips, zeker voor nieuwkomers of mensen die achterdochtig staan tegenover online daten. Helemaal welkom dus.

Prijzen

Gratis rondkijken op Pepper is helemaal mogelijk, maar dan met beperkingen. Als je wilt berichtjes sturen en andere functies wilt gebruiken zoals chatten en meer zoekfilters, dan kies je best voor een van de volgende abonnementen.

OptiesTotale KostenKosten Per Maand
1 maand25 €25 €
3 maand25 €45 €
6 maand9,95 €59,70 €
12 maand8.50 €102 €

Moraal van het Verhaal

De sterkte van Pepper is zijn aantrekkelijke visuele weergave. Boordevol foto’s en dus ideaal voor mensen die niet graag ellenlange vragenlijsten beantwoorden maar eerder door middel van foto’s wat meer over zichzelf vertellen. Natuurlijk is deze website nog volop in opbouw, houd daar dus rekening mee. Hij wordt gegarandeerd beter en beter door verloop van tijd. De moeite om te proberen dus!

Bezoek Pepper

Bekendmaking van reclameboodschappen

Deze site is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook van invloed kan zijn op de beoordeling die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Begrepen

Top 5 bedste dating sites‏