RelatiePlanet Review

Relatieplanet Overzicht

Relatieplanet is een uitstekende keuze voor diegene die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Met hun grote aantal leden en met bijna een kwart miljoen succesvolle relaties, is dit een uitstekende keuze. Bovendien zijn ze al sinds 2009 uitgekozen als beste datingsite van Nederland! Om die reden kunnen we dus met gemak zeggen dat we Relatieplanet van harte aanraden!

 Het Beste Voor Singles opzoek naar een serieuze relatie
 Aantal leden Anderhalf miljoen
 Aanbevolen leeftijd 25+
 Leukste Kenmerken Erg breed publiek!

Bezoek RelatiePlanet

RelatiePlanet Review

Registratie

De registratie bij Relatieplanet is precies goed. Niet te lang, niet te kort. Onderwijsniveau en religie staan er in, evenals welke positieve en negatieve karaktereigenschappen je hebt. Ze doen bij Relatieplanet alleen wel aan het 'profieltekstje'. Het is altijd ontzettend lastig om dat goed in te vullen én het is lastig om goed te doen, wat een minpunt is. Ook zijn er erg veel aanvullende opties om in je account in te vullen met vragen zoals: ''Deze series of programma's volg ik...'' om een beter idee van de ander te geven.

Relatieplanet is gelukkig erg progressief en op het moment dat je je aanmeldt kun je aangeven dat je alleen op mannen, alleen op vrouwen en op mannen én vrouwen valt. Dat is een erg handige optie, omdat je bij vele andere datingsites dan twee accounts aan moet maken, wat nogal overbodig gecompliceerd is.

Gebruiksgemak

Relatieplanet is erg makkelijk om te gebruiken. Het menu is overzichtelijk en zonder overbodige knoppen. Het is goed te navigeren en heeft alles wat je van een reguliere lay-out verwacht. De rood met witte kleuren zijn er erg fijn uit en lijden niet af.

Mogelijkheden

De mogelijkheden bij Relatieplanet zijn beknopt, maar wel alles wat nodig is. Ook mag je maar in een bepaald aantal singles 'interesse' tonen. Een bericht sturen mag ook niet. Je mag ze alleen maar een emoji sturen varierend van 'wel oke' naar 'helemaal verliefd'. Daardoor wordt je aangemoedigd om zo snel mogelijk een abonnement te nemen.

Als extra voordeeltje heeft Relatieplanet ook een Tinder-achtige functionaliteit waarin je door middel van een kruisje en een hartje aangeeft of je de ander leuk vindt.

Omdat de lay-out zo overzichtelijk is en de functionaliteit beknopt, helemaal als je een non-premium account hebt. Ook kun je maar een beperkt aantal matches op je scherm zien. Je profiel bewerken en berichten sturen naar andere gebruikers kost geen moeite dankzij de van nature logische  werking en het strakke en elegante design. Er is ook altijd een team om je te helpen als je vragen hebt of er niet helemaal uitkomt.

Veiligheid

Relatieplanet neemt veiligheid heel serieus en doet alles om je persoongegevens te beschermen. Bovendien is Relatieplanet Lid van keurmerk Veilig daten en Thuiswinkelwaarborg, een gemeenschap die ervoor zorgt dat alles veilig is.

Prijzen

OptiesTotale KostenKosten Per Maand
1 maand24,95€24,95€
3 maand44, 85€14,95€
6 maand59, 70€9,95€

Voordelen

  • Ruime Keuze
  • Goede partnersuggesties
  • Informatie over de ander is precies goed

Nadelen

  • Je kan zonder een premium-lidmaatschap vrij weinig.

Relatieplanet - Moraal van het Verhaal

Relatieplanet is een uitstekende keuze voor serieuze singles en is aan te raden aan ieder die opzoek is naar een goede relatie. De keuze is reuze!

Bezoek RelatiePlanet

Reclamebeleid

Deze site is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook van invloed kan zijn op de beoordeling die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Top 5 bedste dating sites‏