Single People review

Top10.com Staff

Kortom

Single People overzicht: ideaal om snel een date te vinden of voor een vluchtige flirt Single People is een recente datingapp voor singles tussen de 25 en 45 jaar die op zoek zijn naar een leuke partner, goed gezelschap of een vluchtige flirt. Een profiel maken gaat heel snel en je krijgt zelfs de kans om mensen van over de hele wereld te ontmoeten omdat deze app internationaal bekend is

Voordelen

  • Een profiel aanmaken gaat snel en eenvoudig
  • Snelle resultaten omdat je je profiel in de verf kunt zetten
  • Betaling is per gebruik en niet periodiek

Nadelen

  • Nadruk ligt op snelle dates
  • Prijs kan hoger oplopen dan verwacht

Het beste voor: jongere singles die op zoek zijn naar plezier, gezelschap of een leuke date

Aanbevolen leeftijd: 25 – 45 jaar

Leukste kenmerken: mogelijkheid om je profiel meer zichtbaarheid te geven door het in de spotlights te plaatsen.

Succesverhaal: heel wat Nederlanders ontmoeten dagelijks via Single People nieuwe mensen in de buurt voor een aangename of net iets spannendere date

Single People Single People Bezoek site

Algemene kenmerken

Veel gebruikers kiezen resoluut voor Single People omwille van het gebruiksgemak en de snelheid waarmee je een profiel kunt aanmaken. Je hebt alleen een gebruikersnaam, geboortedatum, e-mailadres en je locatie nodig om je – geheel gratis – in te schrijven bij Single People. Hiermee kan je meteen kandidaten beginnen zoeken, maar om echt het maximum uit je profiel te halen is het aan te raden om wat meer achtergrondinfo over jezelf te geven én een aantrekkelijke foto toe te voegen. Verder biedt deze datingsite uitgebreide zoekmogelijkheden en een prettige flirt-functie waarbij je geschikte kandidaten krijgt voorgeschoteld en je kan beslissen om te flirten, te chatten of verder te zoeken. Ideaal voor wie houdt van een spannende zoektocht.

Veilig online daten

Bij Single People kan je relatief snel een profiel aanmaken en hoef je geen gecompliceerde vragenlijsten te vervolledigen alvorens je toegang krijgt tot het platform. Nieuwe profielen worden bovendien handmatig gecontroleerd door het team van Single People en om extra veiligheid te bieden, is er zelfs een mogelijkheid om je profiel te laten verifiëren. Dit betekent dat je je profielfoto laat vergelijken met je identiteitskaart om alle risico’s te elimineren. Hiervoor word je beloond met 100 coins om geavanceerdere functies uit te proberen én wordt deze verificatie vermeld op je profiel waardoor andere leden weten dat jij te vertrouwen bent.

Gebruiksgemak

Single People is een interactieve datingsite die daarenboven ook mobiel beschikbaar is als app. Hierdoor kan je het platform werkelijk op alle mogelijke mobiele toestellen gebruiken – voor thuis, op het werk of onderweg. Een profiel aanmaken is volledig gratis en laat je toe om leuke mannen of vrouwen te spotten bij jou in de buurt maar ook ver daarbuiten. Met een gratis profiel kan je trouwens ook berichten ontvangen van geïnteresseerde kandidaten, maar aan meer geavanceerdere functies hangt een prijskaartje vast. Eén van de meest opmerkelijke mogelijkheden van Single People is om je profiel extra in de schijnwerpers te plaatsen voor een kleine prijs en zo de interesse van leuke singles te wekken. Verder kan je ook heel eenvoudig online flirten en snel bladeren tussen de profielen. Interessante persoon gevonden? Begin meteen te chatten of te flirten en wie weet heb jij wel een match! Pak je het liever wat uitgebreider aan? Je kan filteren op nieuwe gebruikers, land of wie er op dat moment online is, maar ook op basis van leeftijd, interesses of voorkeuren kan je je zoekopdracht verfijnen om de beste resultaten te bekomen.

Single People Single People Bezoek site

Single People prijzen

Een profiel aanmaken op Single People is gratis en laat je toe om andere profielen te bekijken en berichten te ontvangen, maar om echt actief te interageren met andere gebruikers heb je een betalend pakket nodig. Single People werkt niet met terugkerende abonnementen zoals de meeste andere datingsites, maar met een systeem gebaseerd op zogenaamde “coins”. Je koopt een pakket van deze coins aan en hiermee kan je de geavanceerde functies activeren. Een bericht of foto sturen kost bijvoorbeeld 40 coins en heeft een limiet van 400 karakters. Om te vergelijken: 200 coins kosten ongeveer 8 euro. Verder kan je gemakkelijk coins verdienen door bijvoorbeeld je profiel te laten verifiëren of gewoon door regelmatig in te loggen.

Single People samenvatting

Single People is een vernieuwende datingsite voor jongere singles tussen 25 en 45 jaar die op zoek zijn naar vriendschap, een leuke flirt of avontuur. Benieuwd om een interessante man of vrouw te leren kennen in je buurt of misschien zelfs over de grenzen heen? Single People opent voor jou gegarandeerd een nieuwe wereld. Ontdek vandaag nog wat deze datingsite voor jou in petto heeft!

De redactie van Top10.com is een professioneel team van redacteurs en schrijvers met tientallen jaren ervaring in consumenten-, financiële en zakelijke producten en diensten.
Single People