VictoriaMilan Review

Overzicht

Met als doelgroep ‘gebonden en getrouwde mensen’, is VictoriaMilan ongetwijfeld een erg niche en ondeugende speler in de online datingwereld. Niet alleen focust deze internationale speler zich op discrete affaires, online flirts en chat, ze zijn hoofdzakelijk gericht op mensen die passie missen in hun relatie. Hun sterktes uiten zich door uitstekende beveiligingsfuncties die discretie en anonimiteit garanderen. VictoriaMilan beweert een specifieke datingsite te zijn waar ook cougars, milfs, toyboys, sugardaddy’s enzovoort hun gading kunnen vinden.

Het beste voor: Gebonden en getrouwde mensen

Aantal leden: Meer dan 150.000

Aanbevolen leeftijd: 30+

Leukste kenmerken: Er zijn veel functies om je discretie te garanderen

Bezoek VictoriaMilan

Registratie

Een anoniem profiel aanmaken bij VictoriaMilan kan in slechts enkele minuten. Zoals overal kies je een gebruikersnaam en profielfoto. VictoriaMilan raadt zelf aan om een gebruikersnaam te kiezen die iets meer vertelt over jezelf, en een uitdagende foto (zonder smakeloos te worden) die aandacht zal trekken. Je vult je persoonlijke gegevens in in je profielbeschrijving, en waar je naar op zoek bent.

Gebruiksgemak

Met hun vernieuwde lay-out en interface doet VictoriaMilan er alles aan om hun klanten te behouden en nieuwe leden aan te trekken door hun eenvoudige maar stijlvolle uitstraling.

Via een zoekfunctie die zowel simpele als gedetailleerde zoekopdrachten mogelijk maakt kan je erg specifiek op zoek gaan naar wat bij jou past. Zoek op geslacht, leeftijd, seksuele interesse, gewicht, etniciteit. Het is eenvoudig browsen doorheen de site en alles wijst zichzelf uit door zijn helderheid en overzichtelijkheid.

Bovendien beschikt VictoriaMilan ook over een mobiele app voor je smartphone (iPhone en Android). Zo kan je gemakkelijk onderweg browsen door de profielen, en chatten met nieuwe personen.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Ben je een getrouwde man op zoek naar een jonge sugarbaby? Een getrouwde vrouw op zoek naar een toyboy? Of ben je een jonge vrouw die zich in een saaie relatie bevindt, waarin de vriend onvoldoende bevrediging biedt?

Je hebt ook de mogelijkheid om mensen te contacteren die zich in het buitenland bevinden, en niet alleen in je eigen stad. Zo kan je bijvoorbeeld dates vastleggen voor je zakentrips. Alles is mogelijk. Discretie wordt gegarandeerd, daarvoor hebben ze de AnonymousBlur (een functie die je profielfoto wazig maakt), er is de Panic Button (paniekknop die bij één klik een neutrale site opent en VictoriaMilan sluit, in geval je onverwacht bezoek krijgt).

De site is echter niet bedoeld voor mensen die een serieuze relatie zoeken. Enkel kortstondige of langdurige affaires, discrete ontmoetingen, onenightstands en dergelijke meer. Het matchmaking systeem werkt erg nauwkeurig, gezien je op zeer specifieke criteria kunt zoeken. Zoals hierboven vermeld is een andere handige optie, de VictoriaMilan-app. Zo kan je onderweg alvast op zoek gaan naar een geschikte date.

Veiligheid

VictoriaMilan beweert over een uitstekend team van veiligheidsexperts te beschikken inzake online veiligheid en privacy, om geen enkele gegevens van hun klantendatabase en/of inhoud publiek te maken.

Bovendien wordt NIET gevraagd om persoonlijke gegevens zoals je exacte locatie, familienaam, adres, job, enzovoort gevraagd bij registratie. Ook logt de website automatisch uit als je een tijdje inactief bent, zo hoef je geen schrik te hebben dat iemand inlogt op jouw account.

Prijzen

Zoals bij elke datingsite gelden er verschillende tarieven bij het gebruik. Afhankelijk van de duur van je abonnement, verschillen de prijzen. De betalende plannen laten je toe om alle functies te gebruiken, zo kun je onbeperkt berichten lezen en versturen, profielen bekijken van je bezoekers, en uitgebreide zoekopdrachten uitvoeren.

OptiesKosten per maandTotale Kosten
1 maand49,99 €49,99 €
3 maand39,99 €119,97 €
6 maand29,99 €179,94 €
12 maand19,99 €239,8 8€

Voordelen:

  • De site is erg discreet
  • Het is anoniem
  • Er zijn veel verschillende soorten kinks
  • Een 'Panic Button' in geval van nood

Nadelen:

  • Het kan lastig zijn mensen te leren kennen

Moraal van het Verhaal

Voor volwassenen die zich in de dagelijkse sleur bevinden en op zoek zijn naar nieuwe en opwindende energie in hun leven, in alle discretie. Met een wederzijds respect voor elkaars grenzen heb je de mogelijkheid om op VictoriaMilan alles te vinden waar je naar verlangt.

Bezoek VictoriaMilan

Reclamebeleid

Deze site is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook van invloed kan zijn op de beoordeling die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Top 5 bedste dating sites‏