WhatsChat review

WhatsChat overzicht

WhatsChat is een nieuwe datingsite waar je eenvoudig en snel nieuwe mensen kan leren kennen. Dit datingplatform is gebaseerd op interactie en nieuwe contacten leggen op een ongecompliceerde manier. Je hoeft geen ellenlange vragenlijsten in te vullen en je kan eenvoudig een gesprek aanknopen met een persoon waarin je interesse hebt. Bovendien hoef je geen dure abonnementen af te sluiten, maar betaal je gewoon met coins als je berichten wil versturen.

Het beste voor: singles die op een snelle en nonchalante manier nieuwe contacten willen leggen

Aanbevolen leeftijd: 18 jaar en ouder

Leukste kenmerken: Virtuele kus geven en ontvangen

Succesverhaal: steeds meer en meer Nederlanders en Belgen ontmoeten de liefde van hun leven via de interactieve app WhatsChat

Ontdek WhatsChat

Algemene kenmerken

WhatsChat is een datingsite waar alles draait rond contacten leggen op een eenvoudige manier. Zoals de naam van het datingplatform al doet vermoeden, speelt chatten een centrale rol om liefdeskandidaten beter te leren kennen. Aanmelden gaat heel eenvoudig en is volledig gratis. Zelfs met een gratis profiel kan je meteen door de profielen van andere singles bladeren en selecteren op leeftijd en locatie. Gebruikers die online zijn, worden aangeduid met een groene stip. Dit heeft als voordeel dat je onmiddellijk kan beginnen chatten of een like of een virtuele kus geven om je interesse te tonen. Voor geavanceerde chatfuncties kan je gewoon coins kopen, je hoeft er geen abonnement voor af te sluiten. Is het je eerste keer en ben je alles nog aan het uitproberen? Dan kan je een klein aantal coins kopen. Zo hoef je niet meteen een groot bedrag te besteden om kennis te maken met het functioneren van WhatsChat.

Veiligheid

WhatsChat is veilig in die zin dat je persoonlijke informatie waarmee je een profiel hebt aangemaakt, niet openbaar te zien is. WhatsChat respecteert de privacy en geeft geen gebruikersinformatie door aan derden. De profielen – zowel de tekst als de foto’s – worden zorgvuldig en handmatig gecontroleerd om nepprofielen tegen te gaan. Verder is het ook mogelijk om een gebruiker te blokkeren of te rapporteren.

Gebruiksgemak en registratie

WhatsChat is een gebruiksvriendelijke datingwebsite die ook beschikbaar is als app voor op je smartphone of tablet. Het datingplatform heeft een strakke en overzichtelijke look, en is heel handig om meteen mee overweg te kunnen. Whatschat legt de focus op een snelle interactie. Zo kan je op een snelle en eenvoudige manier een gratis profiel aanmaken. Je kan je inloggen met Google of Facebook – er wordt uiteraard nooit gepost zonder jouw toestemming – of je kan je aanmelden met je e-mailadres. Vervolgens kies je een gebruikersnaam en wachtwoord en geef je je leeftijd in. Je duidt aan of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Daarna heb je meteen toegang tot het platform waar je je profiel verder kan aanvullen met feitjes over jezelf, zoals opleiding, beroep, lichaamskenmerken, noem maar op. Je kan ook gratis een leuke foto van jezelf toevoegen. Dit vergroot je kansen op contact met andere leden.

Met een gratis profiel heb je toegang tot de profielpagina’s van alle gebruikers. Je kan zoeken op geslacht, leeftijdsgroep en locatie. De zoekfuncties zijn in zekere zin ietwat beperkt omdat WhatsChat de nadruk legt op het chatten zelf. De bedoeling is dat je meteen een gesprek aanknoopt om te zien of het klikt of niet. Zo leer je elkaar kennen op een interactieve manier. Je kan ook een like geven aan een interessante kandidaat. Vindt die persoon jou ook leuk? Dan kan hij of zij jou ook een like geven en wordt deze match beloond door jullie te laten chatten. Wanneer je een like krijgt, kom je dat meteen te weten en niet een paar uur later via een e-mailbericht.

Meld je nu gratis aan

WhatsChat prijzen

WhatsChat werkt niet met abonnementen, maar met coins die je kan aankopen en gebruiken om toegang te krijgen tot geavanceerde chatfuncties. Deze coins zijn virtuele valuta en zijn niet tijdsgebonden. Je kan dus om het even wanneer betalen om toegang te krijgen tot geavanceerde functies. WhatsChat biedt de meest courante betaalmethoden om je coins te betalen. Als welkomstgeschenk krijg je bovendien 100 gratis coins waarmee je meteen het chatten kan uitproberen.

 220 coins € 4,99 Incl. 20 bonus
 500 coins € 9,99 Incl. 50 bonus
 1270 coins € 24,99 Incl. 120 bonus
 2640 coins € 49,99 Incl. 240 bonus
 5500 coins € 99,99 Incl. 500 bonus

WhatsChat samenvatting

WhatsChat is een gebruiksvriendelijke datingwebsite die je ook als app kan downloaden, en laat je kennismaken met tal van interessante singles in je buurt. Dit datingplatform is gebaseerd op een snelle interactie en maakt het mogelijk om op een eenvoudige en doelgerichte manier te beginnen chatten met andere gebruikers. WhatsChat is ideaal voor drukke singles die geen tijd hebben om ellenlange vragenlijsten in te vullen, maar liever meteen beginnen te daten.

Reclamebeleid

Deze site is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook van invloed kan zijn op de beoordeling die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Top 5 bedste dating sites‏