Zoosk Review

Zoosk Overzicht

Zoosk is een van de meest populaire datingsites in Nederland. Meer nog, het voorziet elke gebruiker van de meest geavanceerde datingervaring. Er zijn twee hoofdzakelijke redenen voor de populariteit van Zoosk. De site is erg gemakkelijk om door te bladeren, gemakkelijk toegankelijk, integreerbaar met sociale media en biedt een uniek matchmakingsysteem aan, ontwikkeld om matches te vinden op de old-school manier: door de echte jij te leren kennen. Hoe meer je Zoosk gebruikt, hoe meer het over je blijft leren en je voorkeuren onthoudt. Zo bouwt het een constante verbetering en personalisatie op in je zoekresultaten. Door het Zoosk Behavioural Matchmaking™ te gebruiken, stelt de site je huidige voorkeur in om je de laatste en beste matches te tonen. Zoosk spaart je hier hopen tijd mee uit. 

Bezoek Zoosk

Eigenschappen

Door de berichten, antwoorden en bekeken profielen van elk lid te analyseren, toont Zoosk’s Behavioural Matchmaking™ je de best mogelijke matches. Voorkeuren, trends en zoekgewoontes worden allemaal in deze unieke formule opgeslagen, en deze hebben maken het verschil in het moderne online daten. Eenmaal je een potentiële date hebt kan je e-mails uitwisselen via de inbox, knipogen of flirts sturen en de uitstekende Zoosk Messenger downloaden om direct te kunnen chatten en videogesprekken te voeren met honderden gebruikers die online zijn.

Zoosk houdt het plezier erin met hun eigen munteenheid, de virtuele Zoosk coins. Deze kunnen aangekocht worden, of “gewonnen” worden door verschillende vragenlijsten in te vullen. Je kan de munten gebruiken om extra’s aan te schaffen zoals de mogelijkheden om je profiel in de schijnwerpers te plaatsen, ontvangstbevestigingen van berichten ontvangen, enz. Een andere geweldige functie is de Zoosk mobiele app, een van de meest gedownloade datingapps in de App Store. Zoosk kent geen concurrentie op vlak van online dating. Met gebruikers uit 70 landen en 25 verschillende talen is het een van de beste datingsites ter wereld. 

Zoosk Registratie

Een Zoosk-lid worden duurt slechts enkele minuten en omvat een simpel e-mailverificatieproces samen met het beantwoorden van enkele vragen over je leeftijd, locatie en uiterlijk. Eenmaal je geregistreerd bent kan je verder je profiel aanvullen met je persoonlijk verhaal en waar je naar op zoek bent. 

Zoosk Dating site
Veiligheid

De beste veiligheid waarborgen is een van de prioriteiten van Zoosk. Daarom wordt elk lid die zich registreert, onder de loep genomen door een verantwoordelijke van de website. Deze doet dan een identiteitscontrole en leest zorgvuldig de tekst op het betreffende profiel om te zien of die persoon wel is wie hij beweert te zijn. Gebruikers kunnen een extra veiligheidsfunctie activeren met de private bladerfunctie. Zoosk biedt daarnaast ook een pagina vol tips aan om je profiel nog beter te beveiligen. Je kan deze vinden aan de linker kant van elke pagina. 

Zoosk Prijzen

OptiesTotale KostenKosten Per Maand
1 maand24, 99 €24, 99 €
3 maand62, 98 €20, 99 €
6 maand75 €12, 50 €

Er zijn een degelijk aantal gratis dingen die je kan doen op de site, waaronder het aanmaken van een basisprofiel en door profielen bladeren. Hoewel, als je matcht met een andere persoon en graag wilt communiceren, dan wordt het aanbevolen om te betalen voor een upgrade. Als je een betaald lid wordt, kan je alle leden bekijken die je hebben bezocht, berichten sturen en chatten met gebruikers via de Zoosk Messenger en inbox. 

3 Manieren om Zoosk te Gebruiken om een Match te Vinden

1. Profiel Carrousel
Zoosk’s Behavioural Matchmaking algoritme suggereert altijd nieuwe mogelijke matches, en met hun overzichtelijke carrousel-functie kan je roteren tot de jouwe tevoorschijn komt. Deze dynamische functie updatet zichzelf constant bij het geven van meer informatie over je voorbije zoekopdrachten en voorkeuren. 

2. Zoek
Zoosk geeft je duizenden kernwoorden en parameters om te gebruiken in zijn enorm uitgebreide zoeksectie. Dit is perfect als je niet kan wachten om je ideale match te vinden. Specifieer gebruikers op basis van hun levensstijl, leeftijd, religie, sociale gewoonten en locatie.

3. Zoosk Scientific Matchmaking Service
Elke dag ontvangen Zoosk-gebruikers een aanbevolen profiel, onder de naam “SmartPick”. Dit profiel werd gekozen op basis van de berichten, voorkeuren en gebruik van de site. Het enige dat je hoeft te doen om met dit profiel te matchen is ‘liken’. Daarna is het afwachten tot deze persoon je terug liket, en dan heb je een match! 

Moraal van het Verhaal
Zoosk blijft een van de beste datingsites door genoeg tijd en aandacht te spenderen aan z’n matchmaking-functies en z’n gesofisticeerde technologie. Dit alles geeft de site een uitstekende reputatie, een aangename en stimulerende gebruikerservaring en bovenal, een grote kans om een juiste match te ontdekken.

Bottom line:

Registreer Gratis om Door Lokale Vrijgezellen te Bladeren.

Bezoek Zoosk

Reclamebeleid

Deze site is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook van invloed kan zijn op de beoordeling die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Top 5 bedste dating sites‏